GALERIE FOTO: Xerjoff, Amouage, La Mer, by Kilian Paris, o parte dintre brandurile cu parfumuri de nișă pe care le găsești în locația OBSENTUM din Palas Iași

112

Obsentum, The House of Forbidden Scents, gazda celor mai importante nume din parfumeria de nișă, a marcat marți, 2 iulie 2024, deschiderea oficială în Palas Iași, magazinul fiind cel de-al 9-lea al rețelei Obsentum în piața locală din România. Locația Obsentum din Palas este prima din regiunea de nord-est şi a 9-a din România, retailerul adresându-se celor care iubesc parfumurile autentice și excentrice.
Obsentum este mai mult decât un loc în care vibrează creațiile de nișă. Este o experiență dedicată plăcerii de a descoperi un parfum, o esență ambientală, un produs unic de machiaj sau de îngrijire. Este o experiență și un ritual inițiate de o listă impresionantă de branduri ca Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors, Xerjoff, Amouage, La Mer, by Kilian Paris, care folosesc atât ingrediente rare în compoziții, cât și blenduri surprinzătoare.

Magazinul Obsentum are o suprafață de 273 mp și se află în galeria Palas Mall. Locația oferă clienților săi acces către toate experiențele de cumpărare premium care definesc conceptul luxury. Pe lângă brandurile cu parfumuri de nișă, magazinul oferă și o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susținută de branduri de lux: La Mer, Tom Ford, 111 Skin, cât şi de arome, precum Dr. Vranjes, Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.
Obsentum este un ritual emoțional care favorizează individualitatea, o obsesie care devine tot mai pregnantă cu fiecare alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.