Video! Candidatul USR Iași la Primăria Sinești, beat mort într-un șanț. Colega, condamnată penal

2637
Bogdan Stan-beat mort in sant si Viorica Loghin
Bogdan Stan-beat mort in sant si Viorica Loghin

@ În această dimineață, Bogdan Stan, candidatul USR la funcția de primar al comunei Sinești, județul Iași dormea mort de beat într-un șanț @ Apărătoarea lui Stan, fosta primărița Viorica Loghin a fost condamnată la închisoare pentru furt

Candidatul USR la funcția de primar al comunei Sinești, Bogdan Stan a fost filmat în această dimineață, la prima oră, mort de beat. În plus, fiind într-o stare avansată de ebrietate, Bogdan Stan a adormit în șant. Suprinși de acest comportament al unui individ care se vrea primar niște consăteni l-au filmat și ne-au trimis clipul. În comună s-a aflat deja și fosta primărița, Viorica Loghin, de asemenea candidat USR, pe lista de consilieri. ‘’În spațiul public a apărut un video viral prin care este compromis candidatul USR  la primăria  Sinești, domnul  Bogdan Stan. Este o victimă, atrasă într-o capcană de contra candidați, fapt care  va fi dovedit în timp’’, susține Viorica Loghin, într-o postare pe Facebook.

Probabil Bogdan Stan vrea să devină primar să bea tot bugetul local. La rândul său însă, Viorica Loghin a fost condamnată la o pedeapsă de 1 an și 2 luni de închisoare pentru furt. Sentința a fost executată la locul de muncă. Condamnarea a fost pronunțată în anul 1989 iar Viorica Loghin a furat de la Întreprinderea de confecții Moldova din Hârlău, acolo unde lucra. La percheziția domiciliară s-a constatat ca aceasta furase 19 bluze de damă, 4 costume de training, 10 perechi de pantaloni scurți etc. După publicarea acestui articol Bogdan Stan ne-a sunat și ne-a spus că-și retrage candidatura pentru functia de primar al comunei Sinești. Am atașat mai jos demisia trimisă de Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.