Bombă! Avocata acuzată că a produs un accident grav, propusă spre arestare! Ce decizie au luat judecătorii ieşeni! UPDATE

1672
Alexandra Cioata
Alexandra Cioata

@ Avocata acuzată că a produs un accident grav a fost propusă spre arestare preventivă @ Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au propus marţi, 4 iunie 2024, arestarea preventivă a avocatei Alexandra Cioată @ Urmează ca judecătorii din cadrul Curtii de Apel Iaşi să ia o hotărâre în acest sens mâine, la prânz

 

UPDATE: Curtea de Apel Iasi a admis astazi arestarea preventiva in acest caz. „Instanta a admis propunerea formulata de procurori”, au sustinut magistratii. 

„Atâta vreme cât infracţiunea nu a fost comisă în timpul exercitării profesiei de avocat, Curtea de Apel este necompetentă. Competenţa era a Judecătoriei Iaşi”, a declarat  Dumitriu.

Avocata acuzată că a produs un accident grav a fost propusă spre arestare preventivă! Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au propus marti, 4 iunie 2024, arestarea preventiva a avocatei Alexandra Cioată!

Urmeaza ca judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi sa ia o hotărâre în acest sens maine, 5 iunie 2024. În orice caz, soluţia nu va fi una definitivă, aceasta putând fi contestată la instanţa de judecată superioară, respectiv la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Avocata acuzată că a produs un accident grav, propusă spre arestare

Avocata Alexandra Cioată a fost reţinută pentru 24 de ore în urma accidentului rutier care a avut loc în urmă cu câteva seri. Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au dus-o la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Amintim că, în seara de 30 mai 2024, a avut loc un accident rutier în cadrul căruia o maşină ce ar fi fost condusă de avocată a dat peste un motociclist. În urma incidentului, anchetatorii au decis cercetarea femeii pentru tentativă de omor și părăsirea locului accidentului.

Alexandra Cioată, dusă la instanţă

Polițiștii din Iași au intrat în alertă, iar la scurt timp după accident au identificat proprietarul autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi în momentul producerii accidentului rutier, anchetatorii au concluzionat că maşina ar fi fost izbită cu intenţie în spatele motocicletei conduse de un bărbat.

În urma impactului, motociclistul a ajuns la spital cu multiple leziuni. Bărbatul a susţinut că nu o cunoaşte pe avocată şi că nu ştie de ce aceasta ar fi intrat cu maşina în motocicletă. Oamenii legii nu exclud ca totul să fi avut loc în urma unor şicanări în trafic. Cert este că avocata Alexandar Cioată a fost dusă la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.