Angajații RVR Taxi fac coadă la parchet să-și înfunde patronul. Încă un șofer escrocat de Norocea

8167
Radu Norocea
Radu Norocea

@ Încă un angajat al RVR Taxi a formulat plângere penală împotriva patronului Radu Norocea @ Daniel Giriadă a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași o plângere penală pentru înșelăciune @ Daniel Giriadă a fost pus să semneze pentru cederea mașinii în favoarea firmei lui Norocea @ După ce a semnat documentele necesare transferului vehiculului, Daniel Giriadă a rămas și fără mașină și fără bulină @ Reamintim că în anul 2018 un alt angajat al RVR Taxi a depus plângere pentru tâlhărie împotriva lui Norocea @ În acest dosar Radu Norocea a fost deja condamnat la închisoare cu suspendare

Patronul RVR Taxi s-a ales cu o nouă plângere penală depusă de un fost angajat, de asemenea un fost șofer al companiei. Ieșeanul Daniel Giriadă a depus împotriva lui Norocea o plângere penală pentru înșelăciune. Daniel Giriadă s-a angajat la RVR Taxi în primăvara anului 2020. Imediat după ce s-a angajat, administratorul parcului auto al firmei de taxi i-a spus că trebuie să cedeze mașina în favoarea societății RVR Taxi dacă dorește să-și pună bulină (înscripție cu regim special aplicată pe autovehicul care permite folosirea mașinii în regim de taxi). Numai că, după ce a semnat documentele de transferare a mașinii în proprietatea RVR nu a obținut bulina dar a rămas și fără mașină. ‘’La data de 29.07.2020 mașina a fost trecută pe firma RVR după ce a fost vizionată de domnul Noroce, acesta dându-și acceptul în acest sens. Din păcate suntem în anul 2024, bulina nu a mai fost pusă pe mașină, demersurile în vederea recuperării mașinii au fost în zadar. Însă, fac precizarea că mașina se află încă în posesia mea. Am încercat în repetate rânduri să-mi recuperez mașina, promisiuni în permanență nimic concret. Ultima discuție avută cu domnul Norocea în biroul domniei sale, acesta și-a asumat că voi primi suma de bani în contul mașinii întrucât este în perioada în care se reînnoiesc licențele și are nevoie de reîmprospătarea parcului auto’’, a arărat Daniel Giriadă.

Acesta a adăugat ca fost și amenințat de Norocea după ce i-a spus că va face o plângere penală. Norocea i-ar fi spus ‘’că-l va face de comandă dacă-l va purta pe drumuri’’.

Are deja o condamnare în urma unei plângeri depuse de un angajat

Reamintim că Radu Norocea are deja o condamnare la închisoare în urma unei plângeri depuse de un fost angajat. În iunie 2021, Curtea de Apel Iași l-a condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pe Radu Norocea deoarece l-a tâlhărit pe fostul său angajat, pe nume Constantin Andrei, un student la Teologie care lucra la firma lui de taxi, RVR Taxi. Faptele s-au petrecut în anul 2018. Norocea a chemat un taxi să-l ducă acasă și a apărut acest tânăr care din greșeala i-a lovit mașina. Norocea l-a obligat să meargă cu el acasa și să facă rost de bani pentru a-i plăti pe loc reparațiile. Mai mult, Norocea l-a și lovit pe fostul său angajat. ‘’Inculpatul s-a înfuriat și a început să-l lovească cu palmele peste față și peste cap pe Andrei Constantin, l-a luat de piept și l-a trântit pe portbagajul mașinii. Inculpatul i-a pus piedică persoanei vătămate, doborând-o la pământ, începând să o lovească cu picioarele în piept și peste corp. Deși persoana vătămata a strigat, Ciprian Ion Ene care era de față și nu a reacționat, asistând la agresiunile comise de celalalt inculpat”, se arată în rechizitoriul procurorilor. De asemenea, Norocea își așteaptă sentința într-un alt dosar de lipsire ilegală de libertate. În acest dosar este vorba despre faptul că, pe data de 3 ianuarie 2015, Radu Norocea, a sechestrat un copil de 13 ani, pe nume M. H și l-a pus să se dezbrace. De asemenea în acelasi dosar mai este vorba despre faptul că pe 12.10.2016, împreună cu un complice a sechestrat un alt angajat pe nume Mihai Bogdan Ioniță în spălătoria RVR de pe b-dul Poitiers, obligându-l de asemenea să se dezbrace. Totul pentru o datorie de 600 de lei pe care Norocea ar fi avut-o de încasat de la victimă.

Afaceristul Radu Norocea, patronul RVR Taxi condamnat la inchisoare cu executare pentru talharie

 

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.