O ucraineancă a fugit de război pentru a putea jefui în Iaşi! Femeie lăsată fără carduri într-un magazin de haine! (EXCLUSIV)

593
Femeie la bancomat
Femeie la bancomat

@ O ucraineancă a fugit de război pentru a putea jefui în Iaşi @ O femeie a fost lăsată fără carduri într-un magazin de haine second-hand @ În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Indira Alekseeva la 3 ani, 4 luni şi 9.400 de lei amenda penală, pentru furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic

O ucraineancă a fugit de război pentru a putea jefui în Iaşi! O femeie a fost lăsată fără carduri într-un magazin de haine second-hand! În urma incidentului, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Indira Alekseeva la 3 ani, 4 luni şi 9.400 de lei amenda penală, pentru furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.

„Instanta admite acţiunile civile exercitate în cadrul procesului penal. O obligă pe inculpata la plata către partea civilă A.M.V. a sumei de 2.000 de lei şi către partea civilă V.V. a sumei de 1.800 de lei, sume ce reprezintă contravaloarea daunelor materiale”, au afirmat magistratii ieseni.

A fugit de război pentru a putea jefui în Iaşi!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e efinitiva, aceasta putand fi contestata. Acest proces al ucrainencei Indira Alekseeva a inceput pe data de 13 octombrie 2023. Procurorii ieseni au trimis-o in judecata sub acuzatiile amintite.

„Pe 7.07.2023, în jurul orei 14:40, în timp ce se afla în magazinul Kartier, a profitat de neatenția persoanei vătămate și i-a sustras din rucsacul pe care îl purta pe umăr un portofel de culoare neagră în care avea suma de 100 de lei, actul de identitate și 3 carduri bancare personale emise de banca BRD, iar, ulterior, a efectuat 4 operațiuni financiare de retragere numerar în mod fraudulos în cuantum de 900 lei fiecare, la un bancomat tip ATM, în vecinătatea magazinului sus-menționat, utlizând ilegal 2 dintre cardurile sustrase”, au spus anchetatorii.

Indira Alekseeva a recunoscut fapta

Initial, dupa ce a fost identificata de autoritati, ucraineanca a refuzat sa dea declaratii. Totusi, in fata instantei de judecata, Indira Alekseeva, asistată de avocatul desemnat din oficiu şi în prezenţa interpretului de limbă rusă, a declarat că recunoaşte săvârşirea faptelor imputate aşa cum au fost descrise prin rechizitoriu şi a solicitat ca judecata să se facă în baza probelor administrate în faza de urmărire penală şi potrivit procedurii recunoaşterii vinovăţiei.

Astfel, femeia de 36 de ani nu a contestat şi nu a solicitat readministrarea probelor administrate în cursul urmăririi penale, recunoscând faptele ce i se impută, pe care şi le-a asumat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.