Le-a picat cu tronc o femeie şi au vrut să-şi satisfacă fanteziile cu ea! În schimb, au fost condamnaţi la închisoare! (EXCLUSIV)

462
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Doi indivizi au fost pedepsiţi de judecători, după ce au fost acuzaţi că au abuzat o femeie @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Alin Surdu la 4 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru tentativă de viol @ În acelaşi dosar, Ioan Surdu a primit o pedeapsă de 3 ani şi 3 luni de închisoare, pentru complicitate la tentativă de viol 

Doi indivizi au fost pedepsiţi de judecători, după ce au fost acuzaţi că au abuzat o femeie! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Alin Surdu la 4 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru tentativă de viol.

În acelaşi dosar, Ioan Surdu a primit o pedeapsă de 3 ani şi 3 luni de închisoare, pentru complicitate la tentativă de viol. „Instanta admite acţiunea formulată de partea civilă. Obligă inculpaţii, în solidar, la plata sumei de 30.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat judecatorii ieseni.

Le-a picat cu tronc o femeie

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor doi indivizi a început pe data de 7 februarie 2024. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată, sub acuzaţiile amintite.

Conform anchetatorilor, pe data de 22 decembrie 2023, cei doi indivizi au crezut că pot întreține relații intime cu o femeie ce le-ar fi putut fi mamă. Grozăvia s-a petrecut în centrul orașului, chiar înainte de sărbători. Astfel, oamenii legii au spus ca, pe 22 decembrie, Alin a încercat să o violeze pe femeia de 52 de ani, iar, în ajutor, i-a venit Ioan Surdu. Actul în sine nu a mai avut loc, iar victima a reușit să scape. Oamenii legii au intrat pe fir, iar în cele din urmă au pus mâna pe indivizi.

Luaţi la întrebări de oamenii legii

După ce au fost identificați, cei doi bărbați au fost audiați. „Organele de cercetare penală au dispus începerea urmării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol şi complicitate la aceasta infractiune. Pe 22.12.2023, în jurul orei 13:45, în timp ce se deplasau pe strada Frumoasa, din municipiul Iaşi, doi bărbaţi au observat o femeie care era aşezată pe bordura din faţa unui imobil, împrejurare în care ar fi dus-o forţat pe spațiul verde din spatele unor garaje. În acel loc ar fi izbit-o la pământ cu fața în jos, iar unul dintre cei doi bărbaţi ar fi dezbrăcat-o cu forța pe persoana vătămată de pantaloni și lenjeria intimă, coborând piesele vestimentare până în zona coapselor.

În continuare, s-ar fi dezbrăcat la rândul său, cu intenția de a întreține cu persoana vătămată un raport sexual prin constrângere, însă demersul infracţional a fost împiedicat de împotrivirea activă a persoanei vătămate, precum şi intervenţia unor martori oculari, după care cei doi au părăsit locul faptei”, au precizat anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.