Neurochirugul Bogdan Iliescu pedespsit de judecători pentru că și-a țepuit grădinarul

2384
Neurochirugul Bogdan Iliescu
Neurochirugul Bogdan Iliescu

@ Bogdan Iliescu a fost obligat ieri de judecătorii ieșeni să-I achite grădinarului său suma de 1.000 euro @ Grădinarul și-a făcut treaba, i-a amenajat grădina dar medicul nu a vrut să-i mai dea banii

Cunoscutul medic Bogdan Iliescu, neurolog la Spitalul de Neurochirugie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași a pierdut procesul intentat de grădinarul său, un bărbat pe nume Ștefan Gorie. Acesta din urmă l-a dat în judecată pe celebrul medic deoarece după ce i-a amenajat grădina, Iliescu a refuzat să-i mai achite contravaloarea serviciilor. Ieri, Judecătoria Iași l-a obligat pe Bogdan Iliescu să-i plătească lui Ștefan Gorie suma de 1.000 euro contravaloarea unor servicii executate în luna mai 2023 (vezi aici). Cei doi se înțeleseseră ca Ștefan Gorie să achiziționeze plantele și alte materiale necesare urmând a fi achitate în final de medic. ‘’Subsemnatul având ca obiect de activitate lucrări de amanajare, plantare, întreținere peisagistică m-am prezentat la proprietatea pârâtului unde am efectuat lucrări de montare rulouri gazon, turnat beton, plantat 42 de pomi tuia, montare plase și bare metal. Lucrările s-au realizat pe parcursul a trei săptămâni fiind finalizate toate amenajările pe 17 mai 2023. Primind recomandare de la un alt client să merg și să fac lucrări la pârât am avut încredere în buna credință a acestuia și nu i-am cerut plata in avans’’, a arătat Ștefan Gorie, în cererea adresată judecătorilor.

După ce și-a terminat treaba, Iliescu nu i-a mai răspuns la telefon. Din 8.500 lei i-a plătit doar 2.500 lei. ‘’Domnul doctor Bogdan Iliescu de la PNL sa nu mai însele oamenii care-i fac prestări de servicii în grădină. O sentință corectă a Judecătoriei Iași’’, a spus Dragomir Tomașeschi, avocatul lui Ștefan Gorie. Mai multe detalii puteți citi în articolul repostat mai jos.

Neurochirurgul Bogdan Iliescu trăiește în lux dar și-a țepuit grădinarul. S-a ajuns la proces

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.