Medic condamnat de judecătorii ieşeni! Doctorul a recunoscut totul în faţa magistraţilor! (EXCLUSIV)

1058
Un medic cu un stetoscop in mana
Un medic cu un stetoscop in mana

@ Un medic a fost condamnat recent de către judecătorii ieşeni @ Asta, după ce doctorul a recunoscut totul în instanţă @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Mihai Vanghelis Cutulas Harabagiu la pedeapsa rezultantă de un an şi patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis

Un medic a fost condamnat de către judecătorii ieşeni! Asta, după ce doctorul a recunoscut totul în instanţă!

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Mihai Vanghelis Cutulas Harabagiu la pedeapsa rezultantă de un an şi patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Medic condamnat de judecătorii ieşeni!

La aplicarea condamnării, magistraţii au luat în calcul şi o faptă anterioară a doctorului. Acest proces al medicului stomatolog Mihai Vanghelis Cutulas Harabagiu a început pe 23 martie 2023. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţia de conducere a unui vehicul fără permis.

„Pe 4 aprilie 2021, la ora 1:48, inculpatul a condus autoturismul marca BMW dinspre str. Zimbrului, având dreptul de a conduce suspendat ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis”, au afirmat procurorii.

Mihai Vanghelis Cutulas Harabagiu a recunoscut totul

Oamenii legii au mai spus că, pe 4 aprilie 2021, în jurul orei 1:48, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor, în serviciul de supraveghere şi control trafic, agenţii de Poliţie au oprit regulamentar autoturismul marca BMW, întrucât acesta circula în zona „Acces interzis”, pe o stradă cu sens unic, iar conducătorul auto vorbea la telefonul mobil, dar fără a utiliza funcţia „mâini libere”.

Agenţii de Poliţie l-au identificat pe medicul stomatolog la volanul autoturismului marca BMW şi au constatat că acesta avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Medicul a dat o declaraţie în faţa magistraţilor ieşeni şi a recunoscut săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea sa în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii aplicabile în cazul recunoaşterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.