Doctor, pedepsit de judecătorii ieşeni! Medicul i-a refuzat pe poliţişti! (EXCLUSIV)

505
Medic
Medic

@ Un doctor şi profesor a fost pedepsit recent de către judecătorii ieşeni @ Totul, după ce medicul i-a refuzat pe poliţişti @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Codrin Ienceanu la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice

Un doctor şi profesor a fost pedepsit de judecătorii ieşeni! Totul, după ce medicul i-a refuzat pe poliţişti!

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Codrin Ienceanu la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Doctor, pedepsit de judecătorii ieşeni!

Procesul medicului Codrin Ienceanu a început pe data de 4 august 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

„Pe 25 mai 2022, în jurul orei 3.40, inculpatul a condus un autoturism, prilej cu care a fost depistat şi oprit de un echipaj de Poliție. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind dus la spital, la solicitarea agenţilor de Poliţie, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au afirmat procurorii ieşeni.

Poliţiştii au observat că maşina se deplasa ciudat

Oamenii legii au spus că, pe data de 25 mai 2022, în jurul orei 3:40, după ce a consumat băuturi alcoolice, medicul a condus un autoturism pe drumurile publice, iar, la solicitarea agenţilor de Poliţie care l-au oprit în trafic, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totul a ieşit la iveală după ce lucrătorii din cadrul Secției II de Poliție, aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Gării, au sesizat că o maşină se deplasa într-un mod sinuos. De asemenea, şoferul nu purta centura de siguranţa, motiv pentru care echipajul de Poliţie a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei. Ulterior, medicului, care este şi profesor, i s-a adus la cunoștință că urma a fi dus la un spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.