Angajat al unui spital, trimis la temniţă de judecătorii ieşeni! Pedeapsa vine în urma unui mega-scandal! (EXCLUSIV)

556
Targa, pe holul unui spital
Targa, pe holul unui spital

@ Un angajat al unui spital din Iaşi a fost trimis ieri la temniţă de judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat luni, 23 septembrie 2024, pe Vasile Ilioae la pedeapsa rezultantă de patru ani şi opt luni de puşcărie, pentru ultraj @ Totuşi, la aplicarea pedepsei, judecătorii au luat în calcul şi o condamnare anterioară a fostului infirmier de la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi

Un angajat al unui spital din Iaşi a fost trimis la temniţă de judecători! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Vasile Ilioae la pedeapsa rezultantă de patru ani şi opt luni de puşcărie, pentru ultraj. La aplicarea pedepsei, judecătorii au luat în calcul şi o condamnare anterioară a fostului infirmier de la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi.

„Instanţa admite în parte acţiunea formulată de către partea civilă A.L. şi îl obligă pe inculpatul Ilioae Vasile să îi plătească părţii civile suma de 6.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat luni, 23 septembrie 2024, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Angajat al unui spital, trimis la temniţă

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Vasile Ilioae a început pe data de 29 septembrie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj.

Conform anchetatorilor, pe data de 7 septembrie 2023, fostul infirmier de la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, ar fi agresat doi oameni ai legii.

Acuzat în trecut de alte fapte

Amintim că, pe 31 octombrie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Vasile Ilioae la pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 8 luni de temniţă, pentru trafic de influenţă.

„În perioada 11 februarie – 4 martie 2015, respectiv în perioada ianuarie – aprilie 2015, în baza unei rezoluții infracționale unice, în mod direct, pentru sine și / sau pentru altul, inculpatul a pretins de la un număr de doi cumpărători de influență sume de bani în monedă națională – 1.000 de lei pretinși și primiți, respectiv 2.600 de lei pretinși și primiți, cu titlul de preț al influenței pe care a lăsat să se creadă că o are și că o va exercita asupra funcționarilor publici / doctorilor din cadrul Institutului de Psihiatrie «Socola», ori asupra medicilor de la Cabinetul de Expertiză Medicală asupra Capacității de Muncă din cadrul Casei Județene de Pensii Iași, sau asupra membrilor Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul DGASPC Iași, pentru a-i determina să îndeplinească acte care intră în atribuțiile de serviciu ori acte contrare îndatoririlor de serviciu (două acte materiale)”, au arătat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.