Un interlop scapă de pedeapsă la Iaşi! Alexandru Dobruş fusese acuzat de înşelăciune! (EXCLUSIV)

214
Sala de judecata
Sala de judecata

@ Un individ cunoscut drept membru al lumii interlope a scăpat de acuzaţia de înşelăciune în formă continuată @ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au constatat încetat procesul penal în ceea ce îl priveşte pe Alexandru Vicenţiu Dobruş @ Judecătorii ieşeni au constatat că individul a încheiat două acorduri de mediere cu victimele din acest caz

Un individ cunoscut drept membru al lumii interlope din Constanţa a scăpat de acuzaţia de înşelăciune în formă continuată! Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au constatat încetat procesul penal în ceea ce îl priveşte pe Alexandru Vicenţiu Dobruş. Judecătorii ieşeni au constatat că individul a încheiat două acorduri de mediere cu victimele din acest caz.

„Instanţa încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului Alexandru Vicenţiu Dobruş, cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată (două acte materiale), ca urmare a încheierii acordurilor de mediere cu persoanele vătămate. Dispune confiscarea sumei de 31.074 de lei de la inculpat, reprezentând diferenţa dintre suma de 41.000 de lei obţinută de acesta de la persoana vătămată E.I. şi suma pe care i-a achitat-o acesteia conform acordului de mediere si care nu serveşte la despăgubirea persoanei vătămate. De asemenea, dispune confiscarea sumei de 5.000 lei de la inculpat, reprezentând diferenţa dintre suma obţinută de acesta de la persoana vătămată E.S. şi suma pe care i-a achitat-o acesteia conform acordului de mediere si care nu serveşte la despăgubirea persoanei vătămate”, au spus magistraţii ieşeni.

Un interlop scapă de pedeapsă la Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Alexandru Vicenţiu Dobruş a început pe 17 august 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea interlopului în judecată sub acuzaţia de înşelăciune.

„Pe 30 septembrie 2022, în jurul orei 13:00, în baza unei înţelegeri prealabile cu o persoană rămasă neidentificată, a contactat telefonic persoana vătămată pe numărul fix de la domiciliu de pe cartela, folosit împreună cu terminalul mobil localizat în celula situată la adresa Dacilor (Constanta). După ce persoana necunoscută a indus în eroare persoana vătămată prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase, și anume s-a recomandat mai întâi ca fiind medic și, ulterior, ca fiind nepotul său, solicitând o sumă de bani pentru o presupusă intervenție chirurgicală asupra nepotului său, s-a prezentat la domiciliul persoanei vătămate, unde și-a însușit calitatea de asistent medical și a primit de la persoana vătămată suma 41.000 de lei.

Pe 2 decembrie 2022, în jurul orei 10:00, în baza unei înţelegeri prealabile cu o persoană rămasă neidentificată, a contactat telefonic persoana vătămată pe numărul fix de la domiciliu, de la numărul de telefon mobil utilizat împreună cu terminalul mobil, localizat în celula din municipiul Constanța. După ce persoana necunoscută a indus în eroare persoana vătămată prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase, și anume s-a recomandat mai întâi ca fiind fiul acesteia și, ulterior, ca fiind medic, solicitând o sumă de bani pentru o presupusă intervenție chirurgicală asupra fiului său, inculpatul s-a prezentat la domiciliul persoanei vătămate, unde și-a însușit calitatea de asistent medical și a primit de la persoana vătămată sumele de 1.000 de euro și 5.000 de lei”, au afirmat anchetatorii. Conform oamenilor legii, Alexandru Vicenţiu Dobruş ar fi un cunoscut membru al lumii interlope din Constanţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.