Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni! Când au tras-o pe dreapta, agenţii au înmărmurit! (EXCLUSIV)

500
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni @ Când au tras-o pe dreapta, agenţii au înmărmurit @ Astfel, în urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău au dispus condamnarea Mariei Andreia Iftinuţă la un an şi două luni de închisoare, cu amânare, pentru conducere fără permis

Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni! Când au tras-o pe dreapta, agenţii au înmărmurit!

În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău au dispus recent condamnarea Mariei Andreia Iftinuţă la un an şi două luni de închisoare, cu amânare, pentru conducere fără permis.

Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul tinerei a început pe data de 7 martie 2024. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au dispus trimiterea în judecată a Mariei Andreia Iftinuţă sub acuzaţia de conducere fără permis.

„Pe 13 martie 2021, în jurul orei 11:40, inculpata a fost depistată în flagrant de lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului – Rutier, pe drumul comunal DC 140, în afara localității Focuri, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule”, au afirmat oamenii legii.

Maria Andreia Iftinuţă a recunoscut totul

Asadar, in urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției, s-a constatat faptul că femeia nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, femeia a fost testată alcoolscopic cu aparatul alcooltest Drager la ora 11:43, rezultatul fiind negativ.

La termenul din data de 11 septembrie 2024, femeia domiciliată în Focuri a arătat că recunoaște săvârșirea faptelor, dorind să fie judecată conform procedurii recunoașterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.