Un ieşean a apelat la judecători pentru a-şi schimba sexul! Bărbatul spune că, de fapt, este femeie! (EXCLUSIV)

161
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Un ieşean a apelat la judecători pentru a-şi schimba sexul @ Bărbatul susţine că, de fapt, mereu s-a simţit ca o femeie @ Este prima oară când un bărbat le cere judecătorilor să îi permită să îşi schimbe sexul @ Până acum, trei femei din Iaşi au obţinut sentinţe favorabile din partea magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi @ Una dintre femei este medic, iar o alta este profesor

Un ieşean a apelat la judecători pentru a-şi schimba sexul! Bărbatul susţine că, de fapt, mereu s-a simţit ca o femeie! Este prima oară când un bărbat le cere judecătorilor să îi permită să îşi schimbe sexul!

Cererea a fost depusă la Judecătoria Iaşi pe data de 24 septembrie 2024. Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al procesului de stare civilă – încuviinţare schimbare sex.

A apelat la judecătorii ieşeni pentru a-şi schimba sexul!

Mai apoi, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi vor asculta ce are de spus bărbatul şi ce documente are pentru a-şi susţine solicitarea extrem de rar întâlnită. Astfel, pe fond, obiectul cauzei este schimbarea statutului și stării civile, în scopul punerii în acord a genului feminin afirmat cu genul reflectat de către documentele de stare civilă.

Este necesar ca probatoriul administrat să arate prezența în mod real a unei identificări la nivel subiectiv a reclamantului cu sexul opus celui biologic și în urma căreia acesta se comportă, se înfățișează și se prezintă ca fiind o persoană de sex feminin, în contradicție cu aspectele menționate în actele de stare civilă.

Care sunt solicitările într-un astfel de caz

Prin cererile de chemare în judecată de acest fel, reclamanţii, în contradictoriu cu Serviciul de Stare Civilă Iaşi, solicită ca, prin hotărârea ce se va pronunţa, să se dispună încuviinţarea schimbării sexului în actele de stare civilă, încuviinţarea schimbării prenumelui, încuviinţarea schimbării Codului Numeric Personal (CNP) astfel încât să reflecte noul sex, obligarea la efectuarea modificărilor de sex, prenume şi CNP, menţionate mai sus, în registrul de stare civilă, obligarea la eliberarea unui nou certificat de naştere, fără a exista vreun indiciu care să trădeze schimbarea de sex intervenită.

Asadar, reclamantii arată în general că dintotdeauna s-au identificat cu sexul opus. De asemenea, se mai arată că, încă din copilărie, au simțit o atracție față de jocurile, jucăriile si imbracamintea specifice sexului opus.

Un medic şi un profesor au primit undă verde la Iaşi

La Iaşi, în ultimii 30 de ani, trei femei au obtinut sentinte favorabile de schimbare a sexului. Una dintre acestea este medic, in vreme ce o alta este profesor de meserie. In principiu, acestea au solicitat Judecătoriei Iaşi încuviinţarea schimbării sexului. De exemplu, medicul a afirmat că a fost diagnosticat cu „disforie transsexuala”.

Mai mult, ieseanca a mers la medicii din Gent (Belgia), care i-au recomandat sa faca schimbarea de sex. Ulterior, aceasta a solicitat, potrivit legislatiei, aprobarea magistratilor de la Judecatoria Iasi, care i-au admis actiunea in urma cu mai bine de un deceniu. La randul ei, profesoara care a cerut si a obtinut o astfel de sentinta a spus ca mereu s-a simtit ca fiind un barbat, nicidecum femeie. A se remarca faptul ca publicatia www. dezvaluirea.ro nu ofera in articol niciun element care ar putea duce la identificarea persoanelor, protejindu-le astfel dreptul la intimitate si la viata privata!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.