Femeie răpită din parcarea unui centru comercial de sub ochii clienților! Agresorul scapă de temniţă! (EXCLUSIV)

349
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ O femeie a fost răpită din parcarea unui centru comercial de sub ochii clienților @ Agresorul scapă de temniţă după sentinţa emisă ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi @ Astfel, judecătorii au decis condamnarea lui Vasile Catola la un an şi şase luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal

O femeie a fost răpită din parcarea unui centru comercial de sub ochii clienților! Agresorul scapă de temniţă după sentinţa emisă ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi!

Aşadar, judecătorii au decis condamnarea lui Vasile Catola la un an şi şase luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Femeie răpită din parcarea unui centru comercial!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Vasile Catola a început pe data de 29 martie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au decis trimiterea sa în judecată sub acuzaţia de lipsire de libertate în mod ilegal. Asta, după ce individul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat la domiciliu, de pe 7 martie, până pe 19 aprilie 2022.

Anchetatorii ieșeni au spus că băcăuanul Vasile Catola a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Astfel, pe 6 martie 2022, în parcarea Complexului comercial ”ERA” Iași, s-a desfășurat o scenă de răpire. O tânără s-a întâlnit cu fostul iubit, după ce a ieșit de la cumpărături, iar totul s-a transformat într-un coșmar. Potrivit unor martori, tânăra vorbise cu prietenul la telefon imediat ce a ieșit din magazin, iar acesta a venit acolo pentru a se întâlni cu ea.

Victima, găsită de oamenii legii în Roman

După câteva ore de la producerea incidentului, polițiștii ieșeni au găsit-o pe tânără în județul Neamț. Surse judiciare au afirmat atunci că Vasile Catola ar fi intenționat să o ducă pe femeie în județul Bacău, unde locuiește el. Autoturismul marca Mercedes E-class 350, înmatriculat în Anglia, de culoare gri, căutat de polițiști, a fost identificat în municipiul Roman. Tânăra a fost salvată, iar răpitorul a fost reținut atunci pentru 24 de ore.

”Pe 6 martie 2022 am fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost luată forțat cu un autoturism, din municipiul Iași. Polițiștii au demarat verificările, iar autoturismul în cauză a fost găsit în județul Neamț. Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că o femeie de 27 de ani ar fi fost luată forțat cu o mașină de către fostul ei concubin. Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal a fost reținut pentru 24 de ore”, au afirmat atunci polițiștii ieșeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.