PSD, dat în judecată la Iaşi! Un funcţionar public contestă decizia de excludere din partid! (EXCLUSIV)

248
Costel Sorin Olariu la sediul PSD
Costel Sorin Olariu la sediul PSD

@ Partidul Social-Democrat a fost dat în judecată la Iaşi @ Un păşcănean contestă decizia de excludere din partid @ Astfel, Costel Sorin Olariu le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să dispună anularea deciziei nr. 1 de pe data de 23 septembrie 2024, prin care a fost exclus din formaţiunea politică amintită

Partidul Social-Democrat a fost dat în judecată la Iaşi! Un funcţionar păşcănean contestă decizia de excludere din partid!

Aşadar, Costel Sorin Olariu le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să dispună anularea deciziei nr. 1 de pe data de 23 septembrie 2024, prin care a fost exclus din formaţiunea politică amintită.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

PSD, dat în judecată la Iaşi!

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului în care au fost chemate în judecată partidele PSD şi PSD – Organizaţia Judeţeană Iaşi. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus ambele părţi, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Scandalul dintre păşcănean şi formaţiunea politică amintită a început de cîteva săptămâni. Mai nou, Costel Sorin Olariu ar fi fost dat afară din PSD.

Sala de judecata
Sala de judecata

Ce spun ambele părţi

Pe 23 septembrie 2024, Biroul Politic al PSD Paşcani a avut pe ordinea de zi a şedinţei respective situaţia lui Costel Olariu, membru al Organizaţiei Paşcani. La şedinţă au participat 14 din cei 17 membri. Biroul a ajuns la concluzia că acesta s-ar fi manifestat violent din punct de vedere verbal şi ar fi adus prejudicii de imagine partidului, „existând şi dovezi reale că nu se aliniază politicii de partid”.

În cadrul şefdinei amintite s-ar fi votat excluderea lui Costel Sorin Olariu din cadrul partidului. Conform informaţiilor deţinute, 12 din cei 14 membri prezenţi la şedinţă ar fi votat pentru excluderea acestuia din formaţiune. La rândul său, Costel Olariu a contestat atât în instanţă, cât şi pe pagina sa de Facebook această decizie. De altfel, pe reţelele sociale, acesta le cere membrilor Biroului Politic să prezinte public aşa-zisele „dovezi” pe care le-ar avea cum că el „nu se aliniază politicii de partid”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.