Şocant! Poliţist local, prins băut la volan! La audieri, agentul a recunoscut totul! (EXCLUSIV)

482
Doi agenţi de la Poliţia Locală, pe o stradă
Doi agenţi de la Poliţia Locală, pe o stradă

@ Şocant: un poliţist local a fost prins băut la volan de către agenţii ieşeni @ La audieri, poliţistul local a recunoscut totul @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au dispus condamnarea lui Mihăiţă Cătălin Bârsan la un an şi şase luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Şocant! Un poliţist local a fost prins băut la volan de către agenţii ieşeni! La audieri, poliţistul local a recunoscut totul! Zilele trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au dispus condamnarea lui Mihăiţă Cătălin Bârsan.

„Instanţa admite acordul de recunoastere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Stabileste inculpatului Bârsan Mihăiţă Cătălin pedeapsa principală de un an şi şase luni de închisoare, cu amanare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Inculpatul Bârsan Mihăită Cătălin va presta o muncă neremunerată în folosul comunitătii, pe o perioadă de 50 de zile, în cadrul Primăriei comunei Dobrovăţ”, au precizat judecătorii.

Poliţist local, prins băut la volan!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Mihăiţă Cătălin Bârsan a început pe data de 20 mai 2024. Procurorii au trimis la instanţă acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu poliţistul local.

„Pe 12 noiembrie 2021, la ora 10.00, inculpatul a condus aututoturismul marca Volkswagen pe strada Rozelor, iar, la intersecția cu strada Parohiei, din satul Coropceni, a fost tras pe dreapta, agentii de Politie constatand ca acesta avea o îmibabție alcoolică de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Inculpatul a fost dus la sediul IML pentru a-i fi prelevate mostrele biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, la interval de o oră, respectiv prima probă fiind recoltată la ora 11:07, iar cea de-a doua – la ora 12:07”, au afirmat anchetatorii ieseni.

Ce au mai spus oamenii legii

Procurorii au mai sustinut ca, prin buletinul de analiză toxicologică din data de 13.11.2023, medicul din cadrul IML a concluzionat faptul că, la prima probă recoltată, politistul local avea o alcoolemie de 1.30 grame la mie, iar, la a doua probă, a reieșit o alcoolemie de 1.07 grame la mie.

La audieri, agentul a recunoscut totul si a depus la dosarul cauzei o caracterizare de la locul de muncă, din care rezultă că este funcționar public, pe funcția de polițist local, nu a avut niciodată abateri disciplinare, îndeplinindu-și sarcinile de serviciu în mod corespunzător, cât și de la preotul paroh, din care rezultă că incidentul anchetat este unul izolat, iar autorul regretă cele întâmplate. Mihăiţă Cătălin Bârsan este agent de Politie Locala la o Primarie din judet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.