Nu s-au putut abţine şi şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii cu o vecină! Dintre cei cinci tineri, doar doi au scăpat de pedepse!

359
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Nu s-au putut abţine şi şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii cu o vecină @ Dintre cei cinci tineri, doar doi au scăpat de pedepse @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au condamnat pe Florin Alexandru Dorofte şi Petronel Alexandru Măslin la câte doi ani şi nouă luni de închisoare, cu suspendare, pentru act sexual cu un minor, în vreme ce Bogdan Gabriel Petrea a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare, tot cu suspendare

Nu s-au putut abţine şi şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii cu o vecină! Dintre cei cinci tineri, doar doi au scăpat de pedepse! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au ieri condamnat pe Florin Alexandru Dorofte şi Petronel Alexandru Măslin la câte doi ani şi nouă luni de închisoare, cu suspendare, pentru act sexual cu un minor, în vreme ce Bogdan Gabriel Petrea a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare, tot cu suspendare.

În schimb, în cazul lui Marian P. şi al lui Daniel D., judecătorii au constatat că procesul a încetat, întrucât există o cauză de nepedepsire prevăzută de lege. „Instanţa ia act de tranzacţia intervenită între partea civilă şi trei inculpaţi şi, totodată, va constata achitat integral, de către toţi inculpaţii, prejudiciul cauzat părţii civile”, au afirmat ieri magistraţii ieşeni.

Şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii cu o vecină!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă marţi, 22 octombrie 2024, nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor cinci tineri a început pe 30 martie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată pe tinerii din Popricani sub acuzaţia de act sexual cu un minor, după ce ar fi întreținut mai multe relații intime cu fata de doar 13 ani.

Conform anchetatorilor, copila ar fi întreţinut mai multe partide de sex oral, iar tinerii nu au putut refuza ocazia pentru a-şi îndeplini cele mai secrete fantezii.

Ce au mai spus oamenii legii

Procurorii ieseni au adaugat ca tinerii ar fi întreținut în total șapte acte sexuale cu minora în vârstă de numai 13 ani, susțin oamenii legii. Potrivit unor surse juridice, minora ar fi declarat că a făcut asemenea gesturi cu băieții de frică să nu fie părăsită de către iubitul ei.

”În perioada octombrie 2020 – mai 2021, pe raza comunei Popricani, inculpaţii au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale consimţite cu persoana vătămată, minoră în vârstă de 13 ani. Astfel, pe fondul ataşamentului emoţional al victimei faţă de inculpatul P.F.M. şi de teamă să nu fie părăsită de acesta, persoana vătămată accepta propunerile inculpatului. În decursul perioadei menționate mai sus, aceasta a întreținut cu inculpatul, în repetate rânduri, raporturi sexuale consimțite”, au declarat reprezentantii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.