Cea mai penală filială de partid din România e PNL Iași, condusă de Muraru – „Deputatul Zero” – un sinecurist de profesie(P)

46

Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași: „Prioritatea și fundamentul politic al echipei social-democrate îl reprezintă parteneriatul cu ieșenii. În niciun caz parteneriatul cu penalii și șpăgarii, nici parteneriatul cu rubedeniile în detrimentul integrității, competenței și profesionalismului așa cum se întâmplă în PNL Iași, sub tutela trântorului politic Alexandru Muraru. Supranumit „Deputatul Zero”, din cauza rupturii grave de realitate și a lipsei de proiecte pentru Iași, Muraru s-a dovedit cel mai înverșunat protector al multiplilor penali Costel Alexe și Mihai Chirica, trimiși în judecată pentru corupție. Nu mai departe de acum trei luni, sfidând orice criteriu de integritate, „Deputatul Zero” a încuviințat și promovat candidatura acestora la cele mai înalte funcții administrative în județ și municipiu.
Iar ieri, Costel Alexe, așa cum a văzut un județ întreg, a șterpelit pentru PNL funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Iași. O manevră șmecherească, la limita legii, profund imorală. Liberalul Costel Alexe este un președinte compromis și penal și moral.
În plus, pe listele PNL Iași pentru alegerile parlamentare se află personaje absolut insipide, fără prestigiu social și activitate profesională recunoscută, puse cu mâna proprie de penalul Alexe, după ce i-a asigurat trântorului Muraru locul întâi. Demagogie și sinecurism, disperarea de a parveni, asta înseamnă PNL la Iași. Cea mai penală filială de partid din România, care face de rușine Iașul peste tot în țară.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.